Årets beste lag i Ski Classics og dobbeltseier

Da var vi ferdig med sesongens siste renn i Ski Classics, og hvilke spennende og kule renn det ble. Det knallharde Reistadløpet var først ut, Astrid gikk i fra resten opp den lange stigningen opp til Orta, men med nysnø i sporet var det lureste å vente på noen å samarbeide med. Astrid spurtet ned Rosie Brennan og tok seieren. Silje kriger seg inn til en imponerende 6 plass med brekt stav underveis i løpet. Max blir beste herre på 11 plass med feste under skiene, imponerende av lagets svenske.

Søndag var det klart for Summit 2 Senja, noe som viste seg og kanskje være årets hardeste renn. 70km og mye motbakker, Astrid vinner nok en gang. Silje er med de tre beste lengst av alle før hun får litt hammer`n siste del, men tar viktige poeng i sprinten underveis og i mål. Petter blir nummer 6 etter sterk gåing underveis, og Max blir nummer 10. Noe som gjør at Max blir nummer 3 sammenlagt i Ski Classics, og Petter blir nummer 2 i kampen om ungdomstrøya. I tillegg sikrer utøverne at vi som lag vinner Lagcupen som det sterkeste laget totalt sett i vinter.

Alt i alt en vellykket sesong, vi har fått opplevd mye det siste året. Både oppturer og nedturer, men vi har uansett trivdes på tur sammen, og hatt ett veldig fint år. Nå tar vi en liten pause, før vi knaller til inn mot en ny sesong. Takk for i år, og vi kommer enda sterkere til start neste vinter!

Joachim Aurland, Team Manager

Previous
Previous

Season highlights - a year one beyond expected

Next
Next

NM Del 2 - Tolga